instagram

čtvrtek 30. října 2014

My diary 30.10.2014

Od kamarádky z Paříže :) Prostě jsem si musela poručit, ať mi přiveze kelímek ze Starbucks! :D

Zdravím!
Jak jste si užili prázdniny? Já teda musím říct, že jsem si krásně odpočla :) Žádnou učebnici ani sešit jsem za celou tu dobu vůbec neotevřela, což jsem si dnes ve škole tak trochu vyčítala :D No, uvidíte dál ;)

Pátek byl ve škole takový pohodový den. Sice hned první hodinu diktát, ale na ty se není co učit, tak snad to dopadne dobře :) Na biologii jsme měli supl, tak jsme se s učitelem dívali na takové to žluté kvádrové stvoření jméno Spongebob. Znáte? A poslední hodinu jsme koukali na jakýsi dokumentární film (není to doslova dokument), kdy tři učitelé přijdou do jedné problémové třídy s romskými dětmi a pokoušejí se je napravit a něco je naučit. Dávali to prý den před tím na ČT 1. A po škole samozřejmě hned za Honzou!  Jak jinak v pátek, že :D Prvně jsme byli u nich doma a potom jsme si ještě skočili na palačinku :) Dali jsme si oba s javorovým sirupem a byla moc dobrá :) Ale malá!

Naše focení ve škole :D



Za nic si nedokážu vzpomenout, co jsem dělala v sobotu :D Vím ale, že jsem vstávala až v jedenáct a místo normální snídaně a oběda si dala rovnou brunch :D A po zbytek jsem nejspíš odpočívala, protože mě přišel navštívit nepřítel (rozuměj ženské dny), tudíž jsem celý den trpěla.
Kakaková kašička s kaki a k tomu půlka celozrnného chleba s tvarohem a vajíčkem a druhá s arašídovým máslem a jahodovým džemem. PB + džem = výborná kombinace :3

Neděle byla moc super prožitým dnem :) Ráno jsem se koukla na halloweenský speciál Pretty little liars. Celkem nedůležité, připadalo mi to spíš jako upoutávka na vánoční díl. Hned po obědě jsme jeli autíčkem za mamčinou kamarádkou, která má dceru v mém věku, jinak bych asi nejela :D Šly jsme spolu vyvenčit jejího pse, ale venku byla zima a docela mrholila, tak jsme tam moc dlouho nepobyly. Je strašně moc ukecaná, tak jsem se zase dozvěděla plno věcí :D Každý víkend chodí na zábavy, takže můj pravý opak. Je ale zajímavé, že i s pravým opakem si dobře rozumím :D Když jsme přišly k nim domů, daly jsme si čerstvě vychlazené Frisco a tím to teprve pořádně začalo :D Ještě jsem ochutnala štamptrdličku něčeho strašně pálivého, co jsem ani z půlky nedopila, protože jsem se s tím málem udusila, tak mi to zabavili :D A jelikož její taťka a můj taťka si dali pivečko (prvně jedno, pak druhé, třetí... znáte to :D). Byla prostě strašná sranda. Vzpomínali na svoje mládí, když byli v našich letech, jak chodili na zábavy, diskotéky a jejich první lásky. Dozvěděla jsem se, že moje mamka byla docela zkažená, pila, užívala si s klukama, podváděla jakéhosi Kamila a když poznala taťku, tak se znali jen ze zábav. Samé novinky jsem se dozvěděla :D Smáli jsme se každou chvílí, hlavně když můj taťka předváděl Zemanův projev :D A půjčila jsem si také šatky do tanečních od té kamarádky :) Jí už totiž nejsou, tak jsem si je od ní na dva týdny půjčila :) Jsou úžasné! Někdy vám ukážu foto ;) Ale prostě jsou takové klasické na ramínka v červené barvě :)
Právě mě napadlo, že až bude sníh, mohla bych udělat fotky v šatech ve sněhu. Třeba už budu mít ty věnečkové, tak se to bude krásně hodit, protože jim říkám "šaty ledové královny".
Cestou domů jsme zabloudili! Byla už tma, ale to není to hlavní :D Kolem města, přes které jsme měli jet, je totiž objížďka a kamarádka nám poradila, kudy máme jet. Jenže to bychom nebyli my, abychom nezabloudili! Měli jsme totiž po ukazateli na určitou vesnici odbočit na nějakou škaredší cestu a já když ji uviděla, jsem prohlásila, že určitě pojedem po poli :D No, skoro jsem se trefila, byla to polňačka a na konci víte co? Rybník! A konečná :D Takže jsme to otočili a nakonec jeli úplně jinudy, abychom se vůbec do půlnoci dostali domů :D Naštěstí jsme potom už nikde nezabloudili a v pořádku se dostali domů :)

Takového krásného pejska mají :)
Tak trochu jsem zdokumentovala svoji aktuální formu. Až se takhle za měsíc vyfotím znova, bude to stokrát lepší! Tuhle fotku sem dávám jako svou vlastní motivaci, abych to zase neporušila a konečně dosáhla své vysněné postavy! Myslím si ale, že to mohlo být i horší po více než měsíci nepravidelného cvičení. Chtělo by to trochu zhubnout nohy, zvednout zadeček a menší břicho. Je trochu nafouklé, protože jsem měla zrovna první den menstruaci, tak toho si moc nevšímejte :D
Pondělí jsem strávila u přítele :) Jela jsem za ním hned ráno, přišel si pro mě až na busák a šli zase k němu domů :D Neptejte se mě, co jsme tam zase dělali :D Mimo jiné jsme koukali na poslední díl Harryho Pottera, kterého máme oba v oblibě :) A objednali si pizzu až domů :)
V pondělí jsem také začala cvičit program Ripped in 30 od Jillian Michaels a zatím mě to baví. Sice i první level je docela náročný, ale musím se nějak dostat zpět do kondice :) Jsem zvědavá, co to udělá s mým tělem, až budu porovnávat za ten měsíc :)
Jo, šíleně nezdravý, ale tak jednou za čas ;) Aspoň jsem si objednala pizzu s kukuřicí a žampiony, když už to nezdravé, tak aby se tam objevilo také něco zdravějšího :D
Úterý, aneb státní svátek. Za celý den jsme měli celkem tři návštěvy, takže docela záhul :D Já jsem s nimi byla ale jen chviličku, protože to bylo příbuzenstvo okolo šedesáti let, které objíždělo hřbitovy. Po obědě jsem se šla projít s pejskem a hodně jsem fotila :)

Ta byla vážně úžasná! A ještě s tou kávovou Merci!

Trochu mázlé, ale on prostě nedokáže nebýt chvilku v pohybu :D
Kdy já se budu na fotkách tvářit konečně normálně? :DDD


Jako každou středu i o prázdninách jsme měli taneční :) Měla jsem na sobě nové své nové šatky :) Tentokrát jsme se učili další kroky čači, a to mě moc bavilo. Akorát když přišlo na sólovou otočku, tak jsem se vždycky někde zapomněla :D To se ještě dopiluje :)

Dopoledne jsme zase měli návštěvu, tentokrát ale děti :) Tohle je zrovna Terezka <3
Dneska byl opravdu zvláštní den. Hned první hodinu mě vytasila ze zeměpisu a mám ze zkoušení trojku. Úplně jsem podělala Polsko, protože sem si za nic nemohla vzpomenout na žádná polská města, průmysl a obyvatelstvo. Trochu jsem to ale zachránila Českem, ale stejně bída :D Psali jsme taky z matiky, což se ani nepokouším odhadovat. Radši si o tom nic nemyslím, protože vážně netuším, jestli jsem to podělala nebo napsala dobře :D No jo, lineární funkce... Dneska jsem taky recitovala básničku v češtině. Od Victora Huga Zpěvy soumraku. Je to moc hezký text, tak se mi to dobře učilo :) Jenže při recitaci jsem se koukla na dva spolužáky, kteří dělají všem naschvály a na mě doslova provokativně koukali a já uprostřed věty vybuchla smíchy :D Naštěstí jsem už byla u konce, tak jsem to nějak dorecitovala a učitelka mi dala jedničku s mínusem! No a aby toho nebylo pro dnešek málo, tak jsem ještě byla zkoušená ze sociologie. A z té mám taky jedničku a z písemky dvojku, tak bych to do toho pololetí mohla na jedničku ještě dotáhnout :)
Je to zvláštní, ale vždycky tam mám ve škole dva měsíce leháro, nejsem zkoušená nic, ale potom prostě nastane den, kdy jsem zkoušená snad z každého předmětu, co máme :D A nejlepší na tom je, že jsem prostě "věděla", že z toho zeměpisu budu zkoušená, a přesto jsem se neučila :D

But first, let me také a selfie...

Koukám, že ten deníček je zase nějaký moc dlouhý, tak to asi udělám tak, že deníček bude bývat dvakrát týdně - ve čtvrtek a v sobotu. Food inspirations a random photos přesunu na neděli ;)
Mějte se krásně :)*

5 komentářů:

  1. Tak to bývá, když se sejdou dospělí vzpomínají a popíjejí. :D Koukám, že ta kamarádka vám tedy poradila cestu asi se vás chtěla zbavit. :D
    Moc chutné věci si dopřáváš, až na to dostávám chutě. Hezké fotky, těším se na šaty.:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. tyjo holka, postavu máš krásnou, co bych za to dala!! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně mě baví číst tyhle deníčky, kdy taky blogerky nevypadají jako stroje na přidávání článku, ale jako obyčejné holky, kterým se v životě dějí naprosto běžné věci jako nám ostatním. :) Vyfotit psa na procházce je nadlidský úkol! Mluvím z vlastních zkušeností. :D Taky sleduješ PLL? Pro mě byl ten halloweenský díl velký zklamání, protože ty klasické halloweenské jsem zbožňovala. :/

    http://roxyshealthyland.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. No.. jak jsem si užila prázdniny asi moc dobře víš xD Jinak krásný dáreček!!:3 Mňám to jídlo:O S připitými dospělými je sranda no xD Máš náhodou moc pěknou postavu!:) Ňuňatí pejsci:3 A na selfie ti to moc sluší!:) Taky jsem "věděla", že budu zkoušená z dopravy a stejně jsem se neučila xDD
    Tak já tu čokoládku ještě mám:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty tvoje kaše jsou úžasný! :3 takovej food porn vždycky! Už se zítra těším na snídani :3 ale ještě mě čeká tvaroh s oříškama, takže to vydržím :D - snad. Chudák moje tělo.. přijímám tak 2x víc bílkovin, než bych měla :D jinak postavu máš krásnou, takže jen zpevnuj, ale nehubni!:) bud ráda, že máš konečně pravidelné měsíčky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)